Eén reactie

 1. Hoi Maarten,

  je was net in m’n winkel en ik was nieuwsgierig wat MP Art Print is omdat ik iemand zoek die animaties kan maken….. dat doe je dus niet, maar ik ben echt verrast en zwaar onder de indruk van wat jij maakt. Ik heb je promofilmpje met verbazing bekeken… man man wat enorm knap.
  Echt heel bijzonder. Ik probeer hier in Hoogerheide/Woensdrecht zo’n beetje alles te volgen wat er zich afspeelt, en wat voor bijzondere mensen en talenten hier wonen.
  Mocht je het leuk vinden om grotere naamsbekendheid voor jezelf en je werk te krijgen hier in de regio, dan wil ik je graag ’tippen” bij journalisten van lokale en regionale pers. Misschien ook goed voor de verkoop 😉 Het is een kleine moeite.

  Laat maar weten of je dat leuk zou vinden,

  Groetjes, Niels van Elzakker
  06-55592992